Post by prunmisrecongted on Feb 20, 2022 7:15:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code γεννήτρια χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Καλό παιχνίδι, μου αρέσει πολύ το αμυντικό παιχνίδι.
Ελληνική clan "GRE" GREECE. LEADER ΕΓΏ Mr TakaS Πάμε δυνατά και στείλτε pm
1 αστέρι επειδή η εξυπηρέτησή τους είναι φρικτή. Η συνομιλία εντός του παιχνιδιού είναι απλώς εκεί για επίδειξη. Δεν άκουσα πίσω αφού έκανα ένα αίτημα για να επανεξετάσει τα θραύσματα του αξιωματικού που λείπουν και καμία απάντηση 100% πληρώνει για να κερδίσει. Οι δωρεάν παίκτες απλώς θα καταστραφούν. Ξέρω πολλούς που έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα για να αγοράσουν αληθινά αυτοκίνητα. Δεν είναι αστείο.
Τέλειο απλά τέλειο το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει.
Έφτασα στο επίπεδο του κάστρου 31 μέσα σε ένα χρόνο, χάρη σε φίλους και καλές στρατηγικές, μπορείς να κάνεις καλό χωρίς να είσαι «ξοδευτής», αργότερα στο παιχνίδι τρέχεις ρουτίνες σε 1 ώρα, βλέπεις τα αποτελέσματα και τον χρόνο σου και μετά Το παιχνίδι PvE γίνεται εύκολο, το PvP η διασκέδαση ξεκινά με τις πραγματικές απώλειες στρατευμάτων και γεγονότων σε άλλους κόσμους και αυτός θα γίνει ο κύριος στόχος σας, κερδίστε εκδηλώσεις με τη συμμαχία σας, αυτό είναι ένα πολύ κοινωνικό παιχνίδι στο διαδίκτυο και η θέληση να προχωρήσετε όσο γίνεται κανείς εθισμός 🙂 iiTzRipper --- ειρήνη ✌️
Εκπληκτικός!!!
Στερεό παιχνίδι. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια και αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι των άλλων. Μπορείτε να κάνετε πολλά χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, απλά θα μεγαλώσετε πιο αργά. Η μάχη είναι ευνοϊκή για την άμυνα με τραυματίες αντί για νεκρούς. Οι επιθετικοί πρέπει να έχουν τον αριθμό τους μέχρι να κερδίσουν. Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής για μάχη. Αυτό είναι επίσης ένας εξαιρετικός χρόνος που ξοδεύει. Η άμυνα του πύργου είναι φοβερή και η νέα γκαλερί πύργων είναι δολοφονική. Ψάξτε για τον Deathagus στο πεδίο της μάχης, θα πάρω ένα πούρο.
Από την τελευταία ενημέρωση, το παιχνίδι δεν θα φορτωθεί καν. Πριν από αυτό ήταν αρκετά καλό. Αξιοπρεπές παιχνίδι για να σκοτώνεις λίγα λεπτά κάθε μέρα.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον. Αν και δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι "μάζεψε και σκότωσε", λόγω της άμυνας του πύργου, στην πραγματικότητα απαιτεί σκέψη για το πώς να προωθήσεις την πόλη σου. (Αν και μπορείτε επίσης να πληρώσετε για να κερδίσετε) Με κάνει συνεχώς να προσπαθώ να σκεφτώ μια καλή στρατηγική για να συνεχίσω να προχωρώ τη βάση μου. Και ενώ μπορείτε να το παίξετε χωρίς να πληρώσετε χρήματα, τα περισσότερα από τα αντικείμενα δεν σας δίνουν τόσο μεγάλο πλεονέκτημα που το να πληρώσετε για να κερδίσετε είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Όνομα παίκτη Kelvarn.
πολλά να κάνετε, δεν σας αφήνει να επιβιβαστείτε
Καλό παιχνίδι, σε διασκεδάζει
Κόσμιος. Θα μπορούσε να κάνει με κάποιες βελτιώσεις όπως καλύτερη διάταξη χάρτη, αύξηση ανταμοιβών F2P κ.λπ.
Μετά την τελευταία ενημέρωση το παιχνίδι δεν ξεκινά καν!! Διορθώστε το το συντομότερο!!
Είμαι στο παιχνίδι περίπου ένα χρόνο. Αυτό το παιχνίδι με έκανε σχεδόν να σταματήσω το Facebook κλπ. Είμαι στο world 232... QTX aliance... JDDR το όνομα... Για όλους όσους από την Ελλάδα θέλουν να γίνουν μέλη. Θα είσαι προστατευμένος...
Πολύπλοκο παιχνίδι!!! Τα μετρητά είναι βασιλιάς
Παίζω μόνο λίγες μέρες τώρα, αλλά το concept είναι καλό. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι το παιχνίδι είναι πολύ διαδραστικό για περιστασιακό παιχνίδι, το σεμινάριο λείπει επίσης λίγο για τον αριθμό των επιλογών και την αλληλεπίδραση που έχει η λειτουργία του παιχνιδιού και οι απαιτήσεις χρόνου είναι λίγο άδειες για ορισμένα πράγματα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα σταθερό παιχνίδι μέχρι στιγμής. Θα παρακαλούσα, ωστόσο, να αλλάξουν ορισμένα γεγονότα από την οριστική απώλεια στρατευμάτων και ένα μικρό ποσοστό να σταλεί στο νοσοκομείο σε όλα τα στρατεύματα σε εμπλοκές PVE που είναι θύματα να σταλούν εκεί.
το νέο πρόσθετο tower Defense είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό και περιλαμβάνει πολλή στρατηγική και γρήγορη σκέψη και μου αρέσει που μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε επίπεδο όσες φορές θέλετε, συνεχίζοντας με νέα επίπεδα, νομίζω ότι θα μπορούσατε να επεκτείνετε τους χάρτες έτσι ώστε οι σχεδιαστές έχουν περισσότερο χώρο για να παίξουν (πιο περίπλοκα σχέδια) και αυξάνουν τον αριθμό των αστεριών που μπορείτε να κερδίσετε ανά επίπεδο και προσθέτουν επίσης μια ενδιάμεση κατηγορία αντί για απλή και σκληρή κατηγορία. Θα ήθελα να επεκταθώ περαιτέρω, αλλά το google είναι περιορισμένο
Πολύ συναρπαστικό, ποικίλο.
Φαίνεται ότι λυπάμαι σε πολλούς ανθρώπους εδώ, ίσως διορθώσετε το παιχνίδι και περισσότεροι θα είναι ευχαριστημένοι ξοδεύω χρήματα κάθε μήνα στο παιχνίδι η βάση μου είναι lvl 19 full max και δεν μπορώ να νικήσω ένα lvl 15, οι μόνες καλές επιθέσεις είναι οι ομαδικές επιθέσεις που είναι χάλια εκεί θα πρέπει να είναι μεμονωμένες επιθέσεις πολύ χάσιμο χρόνου και χρημάτων για να παίξετε αυτό
Ωραιο!!
Λατρεύω τα παιχνίδια άμυνας πύργων και η ιστορία δεν είναι κακή. Τελικά θα οδηγήσει στο Pay to Play, αλλά το ξεκίνημα είναι ένα καλό παιχνίδι για να περάσετε χρόνο μέχρι να αποφασίσετε να φύγετε
Υπέροχο παιχνίδι στρατηγικής, έχει πολλά πράγματα
Δεν μπορώ να το παίξω, με ακυρώνει πριν φορτώσει πλήρως.
τυπικό παιχνίδι για κινητά. πουλάει πράγματα για τα χέρια και τα πόδια. η μονοταξία είναι απλώς τρελή. κάποια πράγματα κοστίζουν εδώ 2 μήνες πλήρη μισθό σε ορισμένες χώρες και δεν παίρνετε καν πολλά. 500 ευρώ μόνο για κάποιο ψηφιακό πακέτο βασικά για 2 pixel. συνολικά η μικτή συλλογή του από minigames. κάποια στρατηγική, κάποια tower deffence, κάποια στοιχεία rpg. αλλά δεν είναι κανένα από αυτά, το παιχνίδι δεν ξέρει ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει. και το pvp θα είναι πραγματικά οδυνηρό. με βάση άλλα παρόμοια παιχνίδια δεν είναι καλό.
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι πόροι είναι πολύ αστάθμητοι! Ο χάλυβας και τα ορυκτά είναι το κλειδί για την ανάπτυξη στο παιχνίδι, αλλά οι περισσότεροι παίκτες έχουν 5000 έως 8000 φορές περισσότερους πόρους Τροφίμων και Λάδιων. Χωρίς να επιτίθενται συνεχώς σε άλλους παίκτες ή να δημιουργήσουν άλλους 20 λογαριασμούς φάρμας για να χτυπήσουν, οι παίκτες δεν έχουν ποτέ μια ουσιαστική πορεία στην ανάπτυξη! Τώρα με τη νέα κυκλοφορία στο επίπεδο πόλης 38, οι παίκτες εξαιρετικά υψηλών δαπανών θα έχουν στρατεύματα T12 και θα καταστρέφουν διακομιστές και πολλοί παίκτες εγκαταλείπουν ή θα παραιτηθούν!
παγώνει στην εξέγερση των ζόμπι, γιατί;
Καθώς πηγαίνουν τα παιχνίδια, το έπαιζα εδώ και καιρό και μου άρεσε στην αρχή. Όσο περισσότερο το παίζω όμως, τόσο λιγότερο μου αρέσει. Αυτό είναι ένα τυπικό παιχνίδι οικοδόμησης πόλεων με λίγα πράγματα να το διαφοροποιούν από άλλα. Πολλοί παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε έναν παίκτη στην ίδια επίθεση. Οι σύμμαχοι μπορούν να βοηθήσουν στην άμυνα, αλλά ΜΟΝΟ εάν δουν έγκαιρα την επερχόμενη επίθεση. Και μετά, μπορούν να συνεχίσουν να επιτίθενται και να κάνουν δύσκολη την ανοικοδόμηση.
Είναι ένα εντάξει παιχνίδι, απλώς ο τυπικός τύπος παιχνιδιού αναβάθμισης και αναμονής. Μου αρέσει πολύ η μουσική για αυτό το παιχνίδι, πραγματικά από τις καλύτερες μουσικές που έχω ακούσει από ένα παιχνίδι για κινητά. Μερικές συμβουλές όταν ξεκινάτε να παίζετε, σας συνιστώ να προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από το κέντρο. Οι αρχάριοι θα είναι crush εκεί κοντά. Επίσης, θα πω ότι εάν δεν έχετε ένα καλό τηλέφωνο, αυτό το παιχνίδι θα τρέχει πολύ αργά, αν όχι καθόλου, είναι ένα από αυτά τα high-end παιχνίδια τηλεφώνου λόγω του πόσο λεπτομερή είναι τα γραφικά του.
Καλό συνολικά, δεν αρέσει το σύστημα Pay2win, αλλά υποθέτω ότι πρέπει να βγάλουν χρήματα με κάποιο τρόπο
Είναι πολύ κακό που αυτό είναι ένα παιχνίδι για να κερδίσεις.
Cooking Party : Food Fever アーケード rsyh
Καλό παιχνίδι, χωρίς διαφημίσεις! Συνέχισε την καλή δουλειά.
Πολύ καλό παιχνίδι
Πολύ καλά γραφικά
Δεν είναι δυνατόν να βάζετε trailer από το παιχνίδι του red alert και να μην έχει καμία σχέση με το διαφημιστικό.
Age of Z Origins:Tower Defense Стратегії yuu
Πάρα πολύ καλό
Εντάξει 3 προβλήματα με αυτό. 1. ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, Όπως τα περισσότερα παιχνίδια, οι διαφημίσεις είναι σκουπίδια και απλώς χάνουν χρόνο. 2. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Αυτό το παιχνίδι απαιτεί υπομονή και σε κάνει να περιμένεις ώρες και ώρες και απλά δεν υπάρχει βύθιση σε αντίθεση με το crossing ενός παιχνιδιού με ζώα που πρέπει να περιμένεις για να προχωρήσεις και τελικά 3. THE MIXRO TRANSACTION. OMG Το έπαιξα για μια προσφορά για ένα διαφορετικό παιχνίδι και αυτό συνεχίζει να είναι να αγοράσω τα 500000 δολάρια για 5 πραγματικά δολάρια.
Age of Z Origins:Tower Defense Stratēģiskās spēles mbyp
Διαφημίστηκε ως ένα παιχνίδι τύπου CnC Red Alert, αποδεικνύεται ότι είναι μια άλλη γενική κατασκευή μιας ψεύτικης βάσης MMO όπως τα άλλα 500 στο playStore. Ο μόνος λόγος που του έδωσα 2 αστέρια είναι το Tower Defense twist, το οποίο είναι μόνο ένα μικρό μέρος του παιχνιδιού. Η κύρια εστίαση είναι η λείανση στη βάση σας και η χρήση $ για να ενισχύσετε και να βιώσετε τις κατασκευές.
Δεν μπορούσα να βρω πού να χαμηλώσω τον ήχο και τη μουσική.
Το παιχνίδι ήταν ραγισμένο, μπορούσα να παίξω μόνο για 5 λεπτά, κάθε τόσο
Στο όνομα του παιχνιδιού Achy. Καλύτερα από τα περισσότερα. Αν και είναι μια μορφή που πιθανώς όλοι έχουμε δει και παίξει στο παρελθόν, το σκηνικό είναι όμορφα γραφικά και αρκετά καθηλωτικό. Δεν έχει την αίσθηση κινουμένων σχεδίων του Horde ή του Army Strike και αυτός είναι ένας από τους λόγους που μου αρέσει. Μόλις πρόσφατα άρχισα να παίζω, αλλά νιώθω ήδη ότι θα μείνω και θα επενδύσω. Το παιχνίδι είναι ακόμα σε πολύ πρώιμα στάδια, οπότε οποιοσδήποτε παίκτης ξεκινά τώρα θα είναι πιθανότατα από τους πιο δυνατούς παίκτες, δεν χρειάζεται να προλάβω!!! ! Θα με ενδιαφέρει να δω πώς θα εξελιχθεί με τον καιρό.
Πολύ καλό παιχνίδι! Αρέσει πάρα πολύ!
πολύ καλό παιχνίδι, υπέροχα γραφικά υπέροχο gameplay δεν αναγκάζεσαι να πληρώσεις τίποτα, παρά μόνο που θέλεις και με μέτρια εξέλιξη στο lvls. Έχει εκδηλώσεις όλη την ώρα, οπότε δεν μπορείς να βαρεθείς να με πιστέψεις σε αυτό. Το καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής Z εκεί έξω, συνεχίστε τους καλούς προγραμματιστές!!!
Age of Z Origins:Tower Defense Chiến thuật elnl
Είναι διασκεδαστικό να παίζεις ▶️
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι που πληρώνεται πάρα πολύ για να κερδίσετε. Αυτά τα παιχνίδια είναι μηχανές χρημάτων. Έχουν σχεδιαστεί για να σας διαχωρίζουν από τα χρήματά σας μέσω του εθισμού. Θα πρέπει να έχουν δύο εκδόσεις, μία πληρώνετε ένα πάγιο τέλος και όλες τις δυνατότητες όπως περιλαμβάνονται και μία που πληρώνετε για ενισχύσεις. Αλλά δυστυχώς, αυτό είναι ένα ακόμη παιχνίδι buy, buy που κλειδώνει την ανάπτυξη πίσω από έναν τοίχο πληρωμής. Δεν θα πληρώσω χρήματα για να κερδίσω, οπότε αν δεν υπάρχει δρόμος προς τα εμπρός, πιθανότατα θα προχωρήσω σε κάτι άλλο. Ναι. Ξοδεύοντας πολύ $$$. Ουφ.
Καλό παιχνίδι αλλά υπάρχει χώρος για περισσότερα