Post by prunmisrecongted on Feb 20, 2022 7:33:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече пари ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
готвенето да се забави
Играта е супер иака
Добра игра. Би било добре, ако надстройките не се нуждаят от скъпоценни камъни
Харесвам тази игра за готварски готвач. Той ви дава диаманти за реклами, в сравнение с други игри от този тип.
😉😉😉
Играта е интересна, но е трудно да влачите храната до клиента, също отнема време, докато храната се приготви
Забавна игра
Crazy Cooking Chef Симулятори fnbp
Една от най-добрите онлайн игри за готвене, които можете да намерите дори по-добра от треска за готвене ... страхотно
Играта се движи много бавно!! Деинсталирах бързо
Единственият звук от купувачите са сумтене на гняв. могат ли да издават и одобрителни звуци, когато пристигнат; обслужено бързо и т.н.??
Забавлението и забавлението е предизвикателство, но не е толкова трудно, че да се откажете. Досега контролите работят правилно, не съм имал никакви проблеми и мога да напредвам без да харча пари. Като цяло може да играе почти всяка възраст над 5 години.
хубава игра, но отнема много време за повишаване на нивото
Новата актуализация има грешка, моля, поправете я
това приложение за игра е проблематично по време на игра и няма опция за връщане, следователно всеки път, когато започва отначало
Обичам тази игра, приятна е за игра, но единственият проблем, който имам, е. Защо, когато правите бургера🍔 защо трябва да влачите храната или напитката? Е, всеки има собствен уникален стил.
Твърде много реклами в средата на играта
хубаво всъщност тази игра закрепва нашите действия и помага много
Всеки път, когато трябва да надстроите, имате нужда от диаманти, а е трудно да получите диамант!! Боже мой. Трудно е за постигане на целите, трябват хиляди напитки, пържени картофи, пиле и т.н., преди да получите скъпоценните камъни.
Мисля, че съставките трябва да изпъкват повече, когато клиентът поръчва. Трудно е да се направи разликата какво поръчват или какви съставки искат. Може би графиката трябва да се промени малко
тази игра е страхотна, защото те не са алчни или скъперници със скъпоценните камъни или парите. Можете лесно да преминете надграждане на всичките си ресторанти и да спечелите всичко толкова страхотно
Това е добра игра, но ми се иска да имат усилване, за да върви по-бързо
The Battle Cats कैज़ुअल गेम aozb
Ужасно и платено за игра
Много хубава игра като тази, така че искам много от тях
Не ми харесва как необходимите ъпгрейди се нуждаят от скъпоценни камъни в него, предлагам да поставят скъпоценни камъни само в определено високо ниво на оборудването, защото играчът не може да надгражда поради скъпоценните камъни
Играта има бъг. Не получавам безплатните си скъпоценни камъни или монети, защото рекламата за вкусна приказка няма бутон за затваряне (x). Бутонът за връщане няма да ме върне към играта за готвене, така че трябва да затворя цялата работа. Дори когато рестартирам играта, тя пуска отново тази вкусна приказка. О, добре, изглеждаше като прилична игра.
Не е голям фен на "влаченето" на храна към клиентите. Докато напредвате, имате нужда и от много диаманти за надграждане
Не мога да направя разликата между сирене или без сирене върху пиците под съставките!
Играта е хубава но контрола е бавен!
Обичам играта, но печката отнема много време, за да се готви!!
Харесвам хората и те се ядосват в един момент
Малко бавно се движи за моя вкус, но е наред. [Редактиране] Наистина исках да харесам тази игра, но честно казано не мога да я понасям. Той е бавен и има твърде много реклами. Деинсталирах го от моето устройство и никога повече няма да го пусна.
Твърде много реклами, играта е замразена, не мога да се насладя на играта
👎🏼 геймплей, контроли, цялостната същност на надстройките отнема твърде много усилия и най-вече, ТРЕКО МНОГО НЕНУЖНИ РЕКЛАМИ дори след просто спиране на играта. Твърде много.
D DJ Bravo DJ Bravo брат харесва ми харесва тази игра Харесвам тази игра на живо харесвам тази игра това е това е това харесвам тази игра Харесвам това толкова хубаво и затова трябва да добавим моите приятели и моите братя и сестри, които имам хубаво благодаря
Crazy Cooking Chef Simulation bfjz
В началото беше забавно, но сега много досадно... Бях толкова пристрастен към него, защо сега виси? Вече не ми трябва... Толкова много досадно
Играта е страхотна. Но трябва да поправите някои неща, като например когато вече сте дали поръчка, чакането трябва да се опресни дори малко. Малко е досадно, когато всички клиенти са ядосани.
Това е добра игра и много интересна
Обичам играта, защото ме учи как да готвя и как да поддържам кухнята и как да се грижа за клиента и как да поставя съставките, за да донесат добър специален вкус и те искат различна храна за тяхно удовлетворение
Играта продължава да се срива, когато се опитвам да гледам постиженията, свързани с времето, което е изключително разочароващо. Направете подобрения или ще остане деинсталиран.
Страхотна игра, би било много по-добре, ако можем да докосваме направените ястия, вместо да ги плъзгаме към клиентите, трябва да е прецизно плъзгане, обичам го.
добра игра, бих искал да не правят щракване и плъзгане на храната към клиентите. Те биха могли да докоснат храната и да докоснат клиента. вместо
Пель
Беше наред, докато не залепна на ниво
Супер
Скрит след инсталиране. Искам достъп до календара. Трябваше да се изтрие чрез Google Play. Внимавай.
Crazy Cooking Chef உருவகப்படுத்துதல் rqj