Post by prunmisrecongted on Feb 20, 2022 7:36:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hitmasters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hitmasters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира многе тачке ▞▞▞
▞▞▞ Hitmasters 2022 version ▞▞▞
Добра игра
Ова игра је забавна и нема много реклама и једноставна је игра, зато јој дајем 3 звездице и графика је заиста добра иако су људи ружни лол и УВЕК траже да добију 2к новчиће А ниво бонуса је тако досадан.
Има потенцијал да буде тако забавно, али је до врха препуна реклама, чак и усред игре! Имам ову игру тражећи добар начин да убијем време, али знаш шта радим? Гледање реклама! Огласи све време! Охлади то са рекламама или ја деинсталирам.
Да могу да дам нула звездица, дао бих. Нисам чак ни стигао до игре јер нисам могао да прођем поред екрана који је желео да се претплатим за огромних 8,49 УСД НЕДЕЉНО, без видљивог начина да изађем са екрана осим да притиснем дугме за претплату.Не хвала.
Волео бих игру БЕЗ ОГЛАСА за мене у почетку је био само хладан поветарац низ пут без реклама, онда је дошао први па други трећи четврти, схватите је тако да ове апликације нема ако се огласи не уклоне или скрате, могла би бити одлична игра са мање огласа
Само досадно. Чак и ако не рачунате колико пута се појављују рекламе, игра је и даље заиста досадна. Само пуцаш у једну ствар и онда БАМ! ниво је готов.
Има реклама пуно
Ова игра има толико реклама да је смешно. Чак је био и оглас усред првог шефа. Упарите то са чињеницом да је ово идиотска једноставна игра коју можете пронаћи на невгроундс-у, то је само очигледно хватање новца. Не труди се.
Кажем да ова игра треба да има пет звездица да је тако кул пиштољ и цоол скинови. Много ми се свиђа ова игра
Имам рекламе, али стварно? 1 сваких 10 секунди (да се шалим.)? Игра се једва може назвати игром. Више је изазова у симулатору ходања од овога. Већину времена провео сам гледајући глупе рекламе за друге игре. Ако неко ово чита, једино што могу да кажем је да не губите време. Идите преузмите другу игру, играјте се са калкулатором, гледајте како се фарба суши или набавите коријенски канал без лекова против болова. Искрено, све је боље од ове „игре“.
Прилично добра игра за играње када немате шта друго да играте и да, прилично је добра и коначно су исправили све грешке и све што ми је драго због тога
Ецкелент
Hitmasters Hành động arxp
Игра је на први поглед добро састављена и свиђа ми се механика. Веома је лако играти и подржавам игру 100 посто
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙😙😙😙😙😐😐😐😐😌😌😁😁😁😁😁😁😁😊😊😊😙😙😙😙😆
Добро је све само би требало да има бесконачно општина
City Train Driver- Train Games સાહસિક rsth
од самог почетка. почетак замрзавање након одбројавања не иде на додавање заглави се мора поново покренути. није потребно много забаве, изгубићете већину награда. морате прескочити никада добити било који су. када се поправи, промениће се оцена.
Предобро
Прилично је смешно како ако не гледате огласни видео за први скин, то је једини „проценат нове коже који се ствара за мерач“. Нећете видети другу кожу током целе игре осим ако не погледате оглас. Што се играња тиче, није лоше. Треба мало размислити.
Од
Hitmasters Akcija dci
Најбоља игра икада само направите КрВ најбољу игру само додајте Блоод
То је у реду игра. Само мислим да је требало да проведем више времена покушавајући да га побољшам (по мом мишљењу) Само додајте друге добре пушке као што су минигун, снајпер, ар и пиштољ. Не желим да брусим и откључавам режиме игре само за један пиштољ у то. Једини пиштољ који мрзим је сачмарица. Такође додајте ажурирања. Ако је било 1-10, то ће бити 4.
Игра је забавна, али никада нема реклама за прикупљање награда или других предмета. Увек пише да нема видео записа. Због тога не могу да добијем никакве награде.
Hitmasters Hành động arxp
Ова игра се на неки начин плаћа за победу бц да убијају играчи са листе лидера можда нису купили огласе и није фер за друге људе који немају огласе
добра игра! али.. није најбоља игра коју сам играо, мислим да је одлична у свему, али желим да ми да бесплатне модове јер је потребно вечно да добијем само једну промену и даћу ти ПЕТ ЗВЕЗДА!!!
Ок игра🤟
Игра је цоол!!
Моја игра је била замрзнута на почетном екрану више од 3 месеца. Ажурирао сам је од када моја деца воле ову игру, али се није променила. До сада сам мислио да хоће. Заиста смо уживали играјући ово.🤔
Ма Игра је ок
Одмах након што се претплатим на премиум услугу, игра се руши сваки пут када покренем апликацију. Мораћу да откажем поруџбину пре него што ми то наплате. Још увек сам на 3 дана бесплатног пробног периода
За многе рекламе!! Играте 1 пут, морате да гледате рекламе за другу игру, итд, итд... гледао више огласа сд рхен играо игру!! Деинсталирао сам
Игра иде добро, без кашњења или слично.Али заправо нема никакве разлике у пушкама које откључавате, тако да зарађивање новца нема смисла. Могу да погледам мимо тога, међутим, они други пиштољи зову "скинови". Оно што не могу да погледам је очигледна слика како морате да пуцате у полицајце, и не само то, пуцате у пандуре да бисте спасили таоце Нема смисла. И пуцаш на случајне старце? Чини се да ова игра лоше утиче на децу.
Сјајно! 😎
Јако лоша
Пристојна игра, али не поштује ваше време. У ствари, ако дуго не радите, огласи се реклама. Између скоро сваког нивоа, приказује се оглас. Да би се ствари откључале, огласи се огласи.
То је тако кул игра!
Није лоше.
Све у свему, ова игра је забавна и вредна преузимања. Међутим, приметио сам неколико ствари које ме помало фрустрирају када је играње у питању. Као прво, када напредујете довољно далеко на нивоима (ја сам на око 70 за сачмарицу и рикошет) почињу да се понављају. Нисам сигуран да ли је ово намерно или су програмери само лењи. Друго, физика гравитационог пиштоља и дела за бацање киселине је донекле покварена. И једни и други морају бити одлучнији у својим поступцима.
То је гооооооооод игра Цооо Цооол
Ова игрица је предобра само има јако пуно реклама
Hitmasters Akcija dci