Post by prunmisrecongted on Feb 20, 2022 7:42:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - szef kuchni ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - szef kuchni IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieskończone złoto ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - szef kuchni 2022 version ▞▞▞
Cooking Cafe - Food Chef Arkadne igre skl
Cooking Cafe - Food Chef 아케이드 ljev
Było tak miło, że nie jestem zadowolony
OMG, TA GRA JEST ABSOLUTNIE NIESAMOWITA !!!!! Kuchnie są prawdopodobnie realistyczne i mają wiele poziomów!!!! Możesz także grać w trybie online lub offline... Podoba mi się grafika, projekty i rozgrywka. Całkowicie wam to polecam🤗😊!
Po tak długim czasie twoja aktualizacja wciąż nie nabiera szybkości, którą opanowałem🙄 ta gra jest fajna, ale jest nudna, wygrywając cały czas wszystkie poziomy, bo dziewczyna jest po prostu za wolna 🐌 😴 to samo jedzenie, nudne, te same sceny, nudne, Znowu zmaksymalizowałem punkty. Nawet używając dopalacza wciąż jestem szybszy niż serwer – kiedy twoje aktualizacje faktycznie zaktualizują się do większej liczby wyzwań? Tak było od dłuższego czasu. Właśnie wysłałem e-mail do zespołu, więc miejmy nadzieję, że rozważą aktualizację syna!
Nie tego się spodziewałem
Ta gra jest doskonała 👌
Proszę naprawić poziom 79 Dziękuję za dobrą grę
Dobrze, ale zarabiam tylko dużo pieniędzy, ale nie mogę użyć do aktualizacji
utknąłem na poziomie 79, mówiąc, że mój problem z połączeniem internetowym haaa??? dlaczego??
dobrze, ale nie to, co myślałem, że to było
Gra jest fajna, ale wymaga pobrania poziomu 28 i nie kończy pobierania. Utknął na „Pobieranie danych z serwera, proszę czekać” Mam połączenie z nieograniczonym Wi-Fi, ale nadal nie działa.
Chcesz doświadczenia
Spoko gra
Abc miesiąc
Dobrze
Cooking Cafe - Food Chef アーケード glw
Uwielbiam tę grę, ponieważ jest naprawdę fajna i przyjemna. Jest tak wiele różnych pysznych potraw. W przeciwieństwie do innych gier kulinarnych, nie wywołuje stresu, zamiast tego zapewnia to, czego oczekujesz. To jest absolutnie niesamowite. Chciałbym zobaczyć więcej takich gier.😃
Ojej... uwielbiam to... facet ułatwił mi wszystko🫂
To bardzo ciekawa gra, ale myślę, że powinien być przycisk ustawiania i odtwarzania do kliknięcia, co może pomóc początkującym
Nieźle sza
😘😘😘.
Uwielbiam grać w tę grę! Tyle zabawy i wyzwań!
W razie potrzeby ta gra jest cudownie wykonana i zawsze jest ekscytująca, aby grać w kawiarnię Bravo bardziej aza
Kocham to
Zbyt łatwe
Fajna gra do grania
NAPRAWDĘ NIESAMOWITA GRA! jak gry kulinarne, ale czasami rzeczy dzieją się szybciej, niż jestem w stanie nadążyć. Więc w końcu go odinstalowuję. Ale nie ten. Byłem w stanie nadążyć i odgrywać rolę w zmianach.
To bardzo miłe
Grałem w tę grę tak długo, że jest bardzo fajna i interesująca, ale po 50 poziomach, o której mówi w Internecie, a tutaj oddali ją offline
Kawiarnia GOTOWANIE. Jedzenie. Szef kuchni
Bardzo fajna i ciekawa gra
Fajna gra, bardzo lubię tę grę Kiedy się nudzę, gram w tę grę
Była dobra gra, dopóki nie dotrzesz do jednego z poziomów i nie możesz obsłużyć całej poprawki jedzenia?
Ta gra jest niesamowita
Gacha Club Casual agb
jestem kucharzem
Cooking Cafe - šéfkuchař Arkádové ila
To jest osm...
Ta gra jest niesamowita ... bardzo kocham
Vvvvvvvvvvvvvvvvvv. gra Myślę, że w tej grze również serwujemy i gotujemy, ale w tej grze serwujemy tylko jedzenie, a zainteresowanie polega tylko na gotowaniu, a nie na serwowaniu, tylko klikamy na ekranie, nie pobieraj 😤😡😠👎👎
To naprawdę ciekawa gra.
zbyt łatwe... trochę nudne
W grze nie ma internetu, jeśli wejdziesz na poziom 79, nie możesz grać, więc proszę naprawić to teraz ok