Post by natanmemoli on Mar 13, 2022 23:15:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bacon May Die - Brawl Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bacon May Die - Brawl Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije vir napak ▞▞▞
▞▞▞ Bacon May Die - Brawl Game 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je, kako dobite kostomiziranje kože in stvari, orožje pa je zelo dobro
V redu, ampak postane dolgočasno
Najboljša igra vseh časov. Nekega dne sem igral gta in mislim, da bi moral poskusiti katero koli drugo igro in vidim, da bi slanina lahko umrla, preden je gta moja najljubša igra, zdaj je slanina may die Igra se neomejeno zabava in ne zavzame veliko prostora in je brez povezave. Priporočam vam, da prenesete . Ta igra mi je tako všeč, da želim oceniti 9 milijonov zvezdic💖💖💖 Hvala, ker ste naredili to igro.
Bacon May Die - Brawl Game অ্যাকশন tifo
PEGI 7? Mi smo nori.
Slanina bo morda všeč
Všeč mi je igra, grafika je kul in mini šef je res trd in dodajte še nekaj elementov in prosim, naj vas ne moti 1 & 2 zvezdici, ker jim igra ni všeč
Všeč mi je ta igra, vendar bi moral biti način zgodbe in načini 1v1, vendar je igra odlična, dodajte več orožja.
Phone Case DIY Penyelakuan mzzj
Nič hudega, igranje postane dolgočasno. svinjski sekljalnik je boljši, kar je bila prvotna ideja.
Slanina lahko umre - B...
Všeč mi je, morda bi lahko naredil kot mehanik
😇👍👍👍👍👍👍👍💟👍💟💟💟💟
Orožje je noro, učinek krvi je neverjeten, pošasti pa je noro enostavno ubiti! Všeč mi je!
ZAKAJ VRIČEMO!
Dobro je 👍
Prvotno sem to igral na GameJoltu in mi je bilo do hudiča všeč. Ko sem to našel v trgovini z aplikacijami, sem jo igral tako, da so me prsti boleli.
To je samo tisto, kar sem hotel! Brez oglasov, ki bi vas motili. Enostavne kontrole. Veliko orožja in odlična risana grafika! Tukaj so moji predlogi: Kozja bradica Rdeči naglavni trak Šal Jasonova maska Jakna Machete Camoflauge oblačila In kupola, če dodate te stvari, bi bilo bolj kul! Kar tako naprej..
To je zelo dobra igra, zelo mi je všeč
Igra je dobra, a ko greste na snežno gladino in se v njej nekaj časa igrate, se prikaže sporočilo: usodna napaka..... Potem bi se igra zrušila.
Bacon May Die - Brawl Game پرتحرک rxzx
zelo oboževajte fanta, ki je to naredil, mora imeti 100000000000 $ buxov
Yaar ak dum gakaas smešno
Igra Over nyc
ta igra je super! orožje je čudovito, oblačila in zelo haktična v igri, tako da če vam je všeč te stvari, bi morali dobiti to igro, jo priporočam in nisem imel nobenih težav do zdaj
Obožujem to igro omg 💛💛💛💛💛
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Edino, kar potrebujete, je nadgradnja orožja..kovanci so neuporabni, če ne morete nadgraditi ničesar igralnega orožja. Itd. Potrebujete tudi nekaj ojačitev ...
Njegova odlična ez igra, ki je zabavna, nima veliko prostora zanjo, prosim, igrajte jo, obstajajo gličiji in podobno, ampak vsi in vsi zombiji
Bacon Mya Die - Bra...
Popoln
Po mojem mnenju tej igri dajem 5 zvezdic, ker v njej res uživam in ena stvar, za katero želim, da jo dodate v igro, je igra za več igralcev, če bi ubijali spletne igralce ali se združili, da bi ubijali sovražnike. Kar tako naprej 😀
Igra je zabavna, a vsakič, ko izgubim na 13. lvl in nato začnem znova, mi je postalo dolgčas
Nimam pritožb, zelo zabavno je.
Thik thak hai. Čas teče
Bacon May Die - Brawl Game Aksyon ldqq
Tako zabavno igrati
V redu je
me veseli, da igra še vedno ni zapuščena. Sem oboževalec od leta 2017 in vsakič, ko to obiščem, da bi igral, je še vedno nekako dolgočasno, a neverjetno, vendar lahko dodate več kože, pištol, mečov in nove teksture, ker mi je nekako dolgočasno videti staro teksturo -_- (po mojem mnenju ) pozabil sem... novi sovražniki, ker je dolgočasno, želim biti izziv in novi šefi (poznam slabosti vsakega sovražnika in šefa, zato mi je enostavno) so mi dobili 5 zvezdic, vendar želim oceniti teh 10 zvezdic
Všeč mi je, ker je tako smešno. Krmilna palica in morda 3 gumbi bi naredili popolno. Kontrole so tako čudne. Kakorkoli že, zelo dobra igra.
Ta igra je dobra
Kako dobiš to kamero?
NJEGOVA ODLIČNA BOJSKA MIŠKA
Ta aplikacija je FANTASTIČNA. Oglasi se prikažejo samo takrat, ko jih želite. Zgolj z oglasom lahko OŽIVITE S POPOLNIM ZDRAVJEM! Spektakularno je, igra je odlična, obožujem kontrole, težavnost je prav tam, kjer bi morala biti za zabavno igro, za malo denarja lahko ujamete LET dlje v nivoje, LAHKO SE LAHKO CELO PIŠČANŠČI BOJ OB TEBI ZA 10 ZLATA. Veliko je za postoriti. To igro in vse druge igre, ki jih naredite, mi je zelo všeč, in vsakdo v teh pregledih, ki je ne, se spotakne ob nekaj. NADALJUJTE ODLIČNEGA DELA 😂👍